Begin oktober 2012 wordt gestart met het aanleggen van de Oostelijke rondweg Vriezenveen. Dit ter ontlasting van het Oosteinde en ter ontsluiting van een nieuw bedrijventerrein en de zandwinning Oosterweilanden.

Volgens de planning is de nieuwe rondweg omstreeks juni volgend jaar klaar. Daarom organiseert de gemeente Twenterand in samenwerking met de provincie Overijssel in juni 2013 een feestelijke opening van de weg voor en door de inwoners van Twenterand. Daarbij hebben we uw hulp hard nodig! We zijn namelijk op zoek naar partijen die samen met ons deze dag tot een succes willen maken. De definitieve datum volgt.

Thema: ‘Verkeer en vervoer’

Tijdens de opening is de rondweg afgesloten voor alle verkeer dus er is genoeg ruimte voor leuke activiteiten. Als thema is gekozen voor ‘Verkeer en vervoer’. Alle activiteiten moeten daar een link mee hebben. Denk bijvoorbeeld aan een zeepkistenrace, oldtimershow, fietswedstrijd, spinningclinic, enzovoort. Naast deze activiteiten is er ook een informatiemarkt waar diverse organisaties zichzelf kunnen presenteren. Wilt u met een kraampje op de informatiemarkt staan? Vul dan het aanmeldformulier onderaan deze pagina in.

Helpt u mee?

De gemeente en de provincie nodigen alle organisaties in Twenterand uit om mee te werken aan het openingsevenement van de Oostelijke rondweg Vriezenveen. Daarbij heeft u de vrijheid om binnen het thema ‘Verkeer en vervoer’ leuke activiteiten te bedenken voor jong en oud en deze ook uit te voeren. Om een en ander te coördineren en waar mogelijk partijen aan elkaar te koppelen, vragen we u deze activiteiten bij ons aan melden door middel van het formulier in de bijlage.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Projectmanagementbureau van de gemeente Twenterand via telefoonnummer 0546 – 840 840 of e-mail pmb@twenterand.nl.

Bron:www.twenterand.nl